Fúvós hangszerek
Fafúvós és rézfúvós hangszerek széles választéka Részletek
Billentyűs hangszerek
Kiváló minőségű billentyűs hangszerek Részletek
Pengetős hangszerek
Válogasson pengetős hangszereinkből Részletek
Vonós hangszerek
Sokféle vonós hangszer, kedvező áron
Ütős hangszerek
Ütős hangszereink ütős árban kaphatóak nagy választékben
Hangtechnika
Hangtechnikában nem ismerünk lehetetlent !
Fénytechnika
Tekintse meg fénytechnikai kínálatunkat
Népi és egyéb hangszerek
A speciális igények kielégítésére
Kották
Kották minden mennyiségben
Termékek
Szintetizátorok, hangmodulok » Hangmodulok » Roland BK 7M backing modul
Roland BK 7M backing modul

20151203
Roland BK 7M backing modul

Hordozható kísérő modul, amely kompatibilis digitális zongorákkal, szintetizátorokkal, harmonikákkal és orgonákkal Több mint 1,000 hangszín, 57 dob szett és 128-hang polifónia Több mint 400 kiváló minőségű zenei stílus, stílusonként négy One-touch beállítással Több mint 900 Music Assistant, minden zenei stílusra SMF és audio fájl lejátszás az USB csatlakozón keresztül Audio felvételek készítése WAV formátumban, közvetlenül a csatlakoztatott USB tárolóeszközre Cover funkció az SMF és zenei stílus lejátszáshoz Composite Video Out csatlakozó a dalszövegek és akkord szimbólumok megjelenítéséhez egy külső kijelzőn

Hanggenerátor

A BK-7m a Roland legkorszerűbb fejlesztésű hanggenerátorával rendelkezik, amely több mint 1,000 hangszín és több tucat dob, illetve ütős szett megszólaltatására képes. A modul egy időben 128 hang megszólaltatását teszi lehetővé és kompatibilis számos MIDI formátummal (pl: GM2, GS és XG Lite). A kiváló hangszíneknek köszönhetően a Standard MIDI Fájlok is lenyűgöző minőségben szólaltathatók meg az eszközzel. A BK-7m használható hangmodulként is MIDI-kompatibilis eszközökkel, úgymint: digitális zongorával, V-harmonikával, orgonával vagy gitárral.

Kreatív vezérlés

A MIDI fájlok lejátszása mellett, a BK-7m modullal audio fájlokat is kezelhetünk. A csatlakoztatott USB eszközről MP3 vagy WAV fájlok lejátszásakor az előlapon található vezérlőkkel megváltoztatható a tempó vagy hangnem, igazodva az ének hangfekvéshez és előadásmódhoz. Mindezek mellett a BK-7m Center Cancel funkciójával lényegesen lehalkítható a dalok ének szólama, gyakorlás vagy karaoke felhasználás érdekében.

USB kompatibilitás

A BK-7m-re az USB porton keresztül általános USB tároló eszköz csatlakoztatható. Az USB port lehetővé teszi külső audio fájlok megszólaltatását, illetve előadások közvetlen felvételét audio fájlként (WAV, 44.1KHz/16-bit lineáris formátumban) egy USB tároló eszközre.

Video kompatibilitás

A BK-7m Composite Video Output aljzatára külső monitort csatlakoztatható, amely segítségével dalszövegek vagy akkord szimbólumok jeleníthetők meg a közönség vagy a többi zenész számára.

Bruttó ár: 266,900Ft
Rendelési információk