Fúvós hangszerek
Fafúvós és rézfúvós hangszerek széles választéka Részletek
Billentyűs hangszerek
Kiváló minőségű billentyűs hangszerek Részletek
Pengetős hangszerek
Válogasson pengetős hangszereinkből Részletek
Vonós hangszerek
Sokféle vonós hangszer, kedvező áron
Ütős hangszerek
Ütős hangszereink ütős árban kaphatóak nagy választékben
Hangtechnika
Hangtechnikában nem ismerünk lehetetlent !
Fénytechnika
Tekintse meg fénytechnikai kínálatunkat
Népi és egyéb hangszerek
A speciális igények kielégítésére
Kották
Kották minden mennyiségben
Termékek
Szintetizátorok, hangmodulok » Roland szintetizátorok
Roland szintetizátorok
Roland JD-Xi
Hibrid digitális szintetizátor, piros,fehér színben (limitált darabszámban)
178,000 Ft Részletek
Roland szintetizátorok
JUNO Di
Roland JUNO Di Szintetizátor, daljátszóval
207,000 Ft Részletek
Roland szintetizátorok
AX Synth
Végre újra itt a gondtalan színpadi kóborlást biztosító nyakba akasztható szintetizátor! Nyakba akasztható szintetizátor, hangmodullal, fehér vagy fekete színbenA stílusos AX-Synth a Roland új generációs vezérlő billentyűzete, amely elsőként kapott belső hangszínparkot is. Könnyen kezelhető, kézre álló hangszer, kiváló szólóhangszínekkel felturbózva. Irány a rivaldafény!
295,000 Ft Részletek
Roland szintetizátorok
BK 3
61 billentyűs hordozható kíséretautomatikás szintetizátor beépített hangszórókkal.
148,000 Ft Részletek
Roland szintetizátorok
BK 5
269,000 Ft Részletek
Roland szintetizátorok
BK 5 OR(Oriental)
Ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik,mint a Roland BK 5 annyi különbséggel,hogy közel-keleti,török és észak afrikai ritmusok hangok vannak beépítve a hangszerbe.
289,000 Ft Részletek
Roland szintetizátorok
BK 9
Csúcsmodell 76-billentyűs hangszer, kiváló hangszínek, piacvezető kíséret-automatika funkciók és könnyű, hordozható kivitel
489,000 Ft Részletek
Roland szintetizátorok
GAIA SH - 01
Erőteljes hangzás három virtuális analóg hangforrással, mindegyik különálló oszcillátorral, szűrővel, erősítővel, burkológörbével, és LFO-val Egyidejűleg öt effekt használható, köztük Distortion, Flanger, Delay, Reverb, Low Boost, stb. 64-hang polifónia a kompromisszum-mentes erőteljes hangzásért Egyszerű, jól átlátható kezelőfelület az azonnali sikerélményhez és a szintézis folyamatának megértéséhez Könnyű, kompakt kivitel, 37 teljes-méretű billentyű Működés hálózatról, vagy elemről a hordozhatóság érdekében Beépített D Beam, Arpeggiator, és Phrase Recorder (Frázis felvevő) USB portok a felhasználói hangszínek mentéséhez USB memóriára, és az audió/MIDI számítógépes csatlakozásához
204,000 Ft Részletek
Roland szintetizátorok
JUPITER 50 Szintetizátor
SuperNATURAL hangszínek egy könnyen szállítható hangszerben A szintetikus és akusztikus hangszerek egyedülálló fúziójával az új-generációs Roland JUPITER szintetizátor újraértelmezte a játéktechnikai lehetőségeket egy billentyűs hangszeren. A JUPITER-80 kimagasló kifejezőképességnék és a JUNO széria könnyű szállíthatóságának kombinációjával az új JUPITER-50 SuperNATURAL hangzást és professzionális előadási funkciókat biztosít színpadon és stúdió körülmények között egyaránt.
525,000 Ft Részletek
Roland szintetizátorok
JUPITER 80 Szintetizátor
Egy Legenda újjászületése Visszatér a történelem egyik legmeghatározóbb mérföldköve a szintetizátorok világából: a legendás JUPITER 80! Egy élő zenélésre konstruált monstrum, amely méltón viseli a JUPITER nevet; masszív kivitele erőteljes megszólalást hordoz magában a jövő SuperNATURAL technológiájának köszönhetően. A JUPITER-80 organikus oldalról közelíti meg a hangszintézist, új fogalmakat vezet be a szerkesztésben a többrétegű SuperNATURAL lehetőségekkel, mindezt egy színes, érintés-érzékeny kijelzővel és kézenfekvő, kreatív kontrollerekkel tárja elénk. A JUPITER-80 új fejezetet indít a hangszínkészítésben!
886,000 Ft Részletek
« 1 2 »
Rendelési információk