Fúvós hangszerek
Fafúvós és rézfúvós hangszerek széles választéka Részletek
Billentyűs hangszerek
Kiváló minőségű billentyűs hangszerek Részletek
Pengetős hangszerek
Válogasson pengetős hangszereinkből Részletek
Vonós hangszerek
Sokféle vonós hangszer, kedvező áron
Ütős hangszerek
Ütős hangszereink ütős árban kaphatóak nagy választékben
Hangtechnika
Hangtechnikában nem ismerünk lehetetlent !
Fénytechnika
Tekintse meg fénytechnikai kínálatunkat
Népi és egyéb hangszerek
A speciális igények kielégítésére
Kották
Kották minden mennyiségben
Termékek
DJ és VJ termékek » Korg DJ/VJ termékek » KAOSSILATOR 2 KO2
KAOSSILATOR 2 KO2

KORG szintézis ujjmozdulatokkal, pillanatok alatt

Az egyéni kezelőfelület lehetővé teszi dallamok és frázisok játszását a KAOSSérintőképernyőn végzett ujjmozdulatokkal. A vízszintes mozdulatok a hangmagasságot, míg a függőleges mozdulatok a hangszín egyes paramétereit, például a filter vágási frekvenciáját, a kivezérlést, vagy a moduláció mélységét szabályozzák. A dobkit-ek használatakor több hang is megszólaltatható egyszerre, és az érintőképernyő egy dobpad mintájára is használható. Az intuitív kialakítás és az érintőfelület sokoldalúsága a billentyűs tudással nem rendelkező felhasználók számára is garantálják a könnyed játékot, olyan hangszín-beli változásokkal tarkítva, melyeket hagyományos billentyűs hangszerekkel nem érhetünk el.

150 beépített hang, mely minden elektronikus zenei stílust lefed

A KORG elismert szintézis technológiája e kompakt eszközben is alkalmazásra került. A 150 játékra kész hangszín igen széles hangzáspalettát biztosít a hip-hop-tól kezdve, a dubstep-pen, new disco-n át egészen az electro-ig. Itt még nem áll meg a felsorolás, hiszen az új Kaossilator 2 szintetizátor hangok széles választékát kínálja, mint például synth lead, synth bass, akusztikus hangok (zongora, gitár), illetve DJ-stílusú hangeffektusok formájában.

Dinamikus PCM dob minták

A PCM hangképzés minden eddiginél realisztikusabb dobhangokat kínál. A Kaossilator 2-ben 15 dobkit kapott helyet, melyek mindegyike kick, snare, hi-hat mintákat tartalmaz. 25 Rhtyhm Loop pattern áll rendelkezésre, melyek segítségével szimpla ujjmozdulatokkal hozhatunk létre dobritmikákat. A dobhangok számos stílust lefednek, így Ön is megtalálhatja az ideális hangzásnak mintákat.

A Musical Scale, Key és Note Range funkciók révén könnyen készíthet Ön is zenei frázisokat

A Key és Scale funkcióknak hála bármiféle hangszeres tapasztalat nélkül is biztosított az, hogy a leütött hangok hangnemben legyenek az éppen előadott dallal. A Key beállítással megadható az alaphang. 35 féle zenei skálából választhatunk, melyek között a kromatikus, dúr pentaton, mól blues kiosztás mellett olyanokkal is találkozhatunk, mint a Spanish, Ryukyu és a Raga. A Key és Scale beállítások segítségével tökéletes szólamokat hozhat létre egyetlen hibás leütés nélkül. A Note Range funkcióval meghatározható a lejátszható hangok magassága. Szűk tartomány megadásakor biztosítható az, hogy daluk az elképzelésünknek megfelelően szólaljon meg, de ha széles tartományt adunk meg, meglepően dinamikus és váratlan zenei frázisok hozhatók létre.

A Gate Arpeggiator megnöveli a lehetőségek tárházát

Az 50 beépített gate arpeggiator pattern automatikusan generál frázisokat és ütemeket az érintőképernyőn tett ujjmozdulataink hatására. A Kaossilator 2 új funkciója az arpeggiator editálható kapuzási ideje (gate time) és swing paramétere, melyek segítségével pontosan olyanná varázsolhatók a lejátszott zenei frázisok, ahogyan azt Ön megálmodta.

A Loop Recording funkció intuitív overdub stílusú rögzítést tesz lehetővé

A Kaossilator 2 Loop Recording funkciója az érintőképernyőt végzett végtelen számú játékot tud rögzíteni overdub stílusban. A rétegenként való rögzítéssel még a legegyszerűbb frázisból is bárki könnyedén varázsolhat lebilincselően összetett zenei futamokat. A Scale/Key beállításoknak hála az eredmény zeneileg mindig koherens lesz!

A kettős Loop Recording bank DJ-stílusú előadásmódot tesz lehetővé

A két Loop Recoding bank külön-külön, illetve együttesen is használható rendkívül hatásos eredmények elérésére. A két bank kombinálásával olyan megoldások hozhatók létre, melyeket az előző KAOSS modellek nem tettek lehetővé. Különböző hangok és frázisok rögzíthetők a két loop bármelyikére. Ezek a loop-ok elnémíthatók vagy crossfade-elhetők, a loop hossza pedig valós időben változtatható a még dinamikusabb élő játék érdekében. A félresikerült loop-ok törölhetők és újrarögzíthetők menet közben, így DJ-stílusban játszhatunk az eszközön anélkül, hogy egyszer is meg kelljen állítanunk azt.

Rögzítsen és loop-oljon bármilyen hangforrásból!

A Kaossilator 2 beépített mikrofonja mellett külső mikrofon fogadására alkalmas bemenettel is rendelkezik. Könnyedén variálhatunk több hangforrást - például egy a Kaossilator 2-ben létrehozott zenei frázis lejátszása közben saját vokálunkat, illetve tetszőleges külső hangforrást is rögzíthetünk overdub stílusban.

microSD kártyával a könnyű tárolásért

microSD kártya segítségével menthetjük a loop recorder-ben rögzített audio adatainkat. A Kaossilator 2-vel végzett zenei performanszainkat rögzíthetjük is a beépített master recorder segítségével, mely szintén menthető a kártyára. Amint egy fontos zenei ötlettel szembesülünk, már direkte rögzíthetjük és menthetjük is bármilyen külső eszköz segítsége nélkül. Ily módon könnyedén oszthatjuk meg munkáinkat az interneten is. A Kaossilator 2 audio lejátszóként is funkcionál, így visszajátszhatjuk vele a master recorder-rel rögzített futamokat, dalokat.

* SDXC kártyákkal nem kompatibilis
* Támogatott file-formátumok: WAV (16-bit, 44.1 kHz/48 kHz, stereo)
KAOSSILATOR 2 KO2
A Kaossilator 2-vel bárhol, bármikor, könnyedén készíthet zenei frázisokat. Az új, tenyérnyi méretű szintetizátor a KAOSS családtól megszokott dinamikus használatot ötvözi új funkciókkal.

A Kaossilator 2 főbb tulajdonságai:

Az X-Y érintőképernyőn való ujjmozdulatokkal vezérelhető az eszköz A 150 beépített hangszín minden elektronikus zenei stílust lefed A PCM hang engine realisztikus dobhangok megszólaltatását nyújtja A Scale Key és Note Range funkciók meggátolják a hamis hangok leütését A Loop Recording funkció végtelen számú sáv overdub stílusú rögítését teszi lehetővé A kettős Loop Recording bankkal DJ-stílusú crossfade-elést és játékmódot érhetünk el Rögzíthetjük a beépített mikrofon jelét, illetve külső mikrofont is csatlakoztathatunk a Kaossilator 2-höz a külső bemenet segítségével A microSD/SDHC kártya aljzat segítségével loop-okat és rögzített performanszokat menthetünkA Kaossilator 2 kiváló szintetizátor és dob hangokat kínál, melyek stílusok egész sorát fedik le; az új verzió kimagaslóan fejlett loop-rögzítési funkciókkal bír. Használja a beépített mikrofont gitár, vokálok, vagy egyéb hangforrások rögzítésére, akárcsak a beépített looper-t. Az új OEL (Organic Electroluminescent) kijelző kimagasló olvashatóságot biztosít. A könnyű kezelhetőséget a slider potméter biztosítja. A microSD kártya kompatibilitásnak hála könnyedén menthetjük munkánkat. A beépített hangszóró és az elemről való üzemeltethetőség hordozható jelleget kölcsönöz az eszköznek.
Eredeti ár: 55,000Ft
Akciós ár: 49,900Ft
Rendelési információk